LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Privatfester

En fest skal være en ordentlig fest. Og gerne noget helt enestående.

NOGLE FESTER
GLEMMER MAN
ALDRIG

En fest, hvor gæsterne føler sig forkælet fra start til slut, hvor maden smager af mere, og hvor værten også kan nyde dagen. Det er den slags fester, I får på Hotel LEGOLAND®.

Vi står klar til at danne rammerne om lige netop dit personlige arrangement.
Dette kunne være konfirmation, bryllup, jubilæum eller firmafesten. Vi har lokalerne uanset om I er få eller helt op til 800 personer.
Med fokus på den gode smag er vores køkkenchef garant for gastronomi i høj klasse. Vores eget bageri sørger for det lækre brød. Konditoren byder på udsøgte fristelser og ikoniske LEGO® chokolader, og blomsterbinderen sætter stemningen med smukke, kreative dekorationer.
Der er tænkt på det hele, så det eneste I skal gøre, er at læne jer tilbage og nyde en uforglemmelig dag.

Derudover er det kun fantasien der sætter grænserne, og lad jer ikke begrænse af de nævnte – drøm f.eks. om:

Den Kongelige - den røde løber er rullet ud, der er dækket festligt op med store Kandelabre og der serveres overdådig menu i Riddersalen på LEGOLAND® Castle Hotel.

Den Hyggelige - nyd jeres gæsters selskab med en sublim oplevelse i LEGOLAND® Parken, hvor man kan gå på opdagelse* (*i Parkens åbningstid) og nyd et dejligt festarrangement på Hotellet.

Den oplevelsesrige - start med en velkomstdrink i Atlantis og oplev verden under havets overflade og byd selskabet på en fortryllende aften på Borgen.

Den Trendy - den ultimative fest, hvor vi indleder med sablet champagne, DJ’en sørger for den perfekte musikalske stemning, nyd en uovertruffen share food menu efterfulgt af After Party med cocktailbar.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til fest på Hotel LEGOLAND.

 

Overnattende gæster er altid velkomne
I kan overnatte på hotellet til favorable priser i forbindelse med festen – og morgenmaden dagen efter er inkluderet i prisen.

LEGOLAND Hotel & Conference - Konfirmationsbuffet 2020

LEGOLAND Hotel & Conference - Selskabsmenu 2020 - 2021

Kontakt os på 75 33 12 44 eller conference@LEGOLAND.dk for at høre nærmere om priser og muligheder.