LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Privatfester

En fest skal være en ordentlig fest. Og gerne noget helt enestående.

Det usædvanlige er vores speciale, når du vil holde en fest ud over det sædvanlige

Det vigtigste ved en god fest er, at du har mulighed for at tænke på dine gæster og lade fest være fest. LEGOLAND® Hotel & Conference klarer alt det praktiske – både med hensyn til oppyntning inden festen, servering undervejs og oprydningen dagen efter. I samarbejde med køkkenchefen finder vi en menu, som passer til netop jeres fest og sammensætter den med nogle af vores allerbedste vine.

I kan også lade festen stikke helt af
Nogle gange kan det være sjovt at overraske gæsterne med en helt anderledes fest. Så hvad med at holde jeres bryllup, konfirmation, fødselsdag eller næste fest på vores Kongeborg, hvor I kan feste på ægte middelaldermanér.

Overnattende gæster er altid velkomne
I kan overnatte på hotellet til favorable priser i forbindelse med festen – og morgenmaden dagen efter er inkluderet i prisen.

Konfirmationer
Vi er eksperter i konfirmationer uanset størrelse. Så lad os hjælpe dig med at stable den helt perfekte konfirmationsfest på benene.

LEGOLAND Hotel & Conference - Konfirmationsbuffet 2020

LEGOLAND Hotel & Conference - Selskabsmenu 2019 - 2020

Kontakt os på 75 33 12 44 eller conference@LEGOLAND.dk for at høre nærmere om priser og muligheder.