LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
Årets Julefrokost - Det store LEGOLAND JULE Dinnershow

Julefrokoster

Ikke så meget nisseri. Julefrokost udover det sædvanlige.

Hold julefrokosten i helt alternative rammer

Ingen siger, at en julefrokost behøver at være det samme år efter år. Hos LEGOLAND® Hotel & Conference kan I prøve noget ganske særligt hvad end I vælger det helt nye LEGOLAND Castle Hotel, Kongeborgen i LEGOLAND eller LEGOREDO® Town.
Skal I være rigtig mange kan vi sammen tilpasse det store Multihus i to plan præcis efter jeres ønsker for op til 500 gæster.
Skal det være klassisk jul, temafest eller måske en indendørs festival i december? Mulighederne er mange og vi står til rådighed med sparring på lige netop jeres idéer.

Skal det være nemt og godt, så byder julen 2020 igen i år på et fantastisk Dinnershow i riddersalen på LEGOLAND Castle Hotel.

Her er tænkt på alt fra velkomstdrink til natmad.
Efter velkomstdrinken får I serveret en skøn 4 retters menu bestående af julens lækkerier, der anrettes ved bordet.
Igen i år har vi inviteret nogle af Danmarks mest fantastiske artister, der leverer et nærværende og storslået show, så du med garanti vil slutte 2020 af med et kæmpe smil på læben.

Se artisterne og årets program i brochuren
Julefrokost forside

Vil du være den første til at høre nyheder fra os, kan du skrive dig op til vores NYHEDSBREV

Kontakt os på 7533 1244 eller conference@LEGOLAND.dk for sparring, muligheder og et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost.

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter jer snarest.

For at bestille julefrokost i LEGOLAND® kræves accept i bestillingen herunder af Privatlivspolitik.
Se mere om Merlin Attraktioner


Muligheder

Julefrokosten på Hotel LEGOLAND® byder på anderledes oplevelser kombineret med gode traditioner og masser af julestemning.