LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Referencer

Lad os høre det. Fra jer.

Vi er aldrig bedre end det, andre siger om os

Hilti Danmark Salgsseminar
Hilti Danmark har flere år afholdt deres årlige konference i rammerne ved LEGOLAND Hotel & Conference.
Hilti Danmark indtager hele hotellet, konferencecentret og sågar parkeringsarealerne der indrettes som byggeplads. Inde i mødelokalerne blev der undervist, evalueret og lavet strategier mens medarbejderne udendørs prøvede krafter med Hiltis produkter. Dette sikrer at salgsstyrken bedst muligt kan rådgive og vejlede deres kunder i produkterne.
Hilti har med egne ord valgt og genvalgt LEGOLAND Hotel & Conference, fordi vi matcher Hiltis værdier om at være originale og innovative. I tillæg hertil har Hilti nydt at kunne have det sjovt under konferencen samt givet medarbejderne mulighed for at finde tilbage til deres indre legebarn.
Sidst med ikke mindst har medarbejdernes evaluering af eventet vist 100% tilfredshed.

SEAT kick-off
I vores store lokale Multihuset har vi fået endnu flere muligheder. Blandt andet kan der køres biler ind i lokalet. I forbindelse med SEAT Danmarks kick-off skulle der præsenteres en nyhed overfor deres forhandlere. LEGOLAND® Hotel & Conference leverede en full service løsning, hvor billancering, branding og møde blev afviklet i samme lokale. Meget nemt og uden den store omkostning kan væggene dekoreres med print i en rigtig god kvalitet – helt efter eget ønske og i individuelle designs


RoboBusiness Europe 
Den europæiske robotkonference RoboBusiness Europe blev afholdt på LEGOLAND Hotel & Conference med stor succes. Med 370 deltagere fra 27 forskellige lande, 4 kontinenter og 60 sponsorer, 40 udstillere og 60 matchmaking sessions, var det en stor konference, hvor der både var tid til netværk, vidensdeling og forretning.

”Vi var glade for, at LEGOLAND Hotel & Conference har de rette faciliteter til et sådan event. Med deltagere fra hele verden er det vigtigt at være et sted, hvor der kan tages hensyn, samarbejdes og især udvises en god service. Vi mener LEGOLAND Hotel & Conference har levet 100 % op til vores forventninger og leveret lige præcis de faciliteter og den service, vi havde brug for, for at sikre at RoboBusiness Europe 2014 blev en kæmpe succes.”


NOCOGO netop afholdt på Hotel LEGOLAND
NOCOGO er den første nordiske kongres inden for gynækologi og obstetrik. Konferencen med ca. 250 deltagere blev med stor succes afholdt på LEGOLAND Hotel & Conference.
Nanett Mosumgaard, forskningssekretær fra Gynækologisk Obstetrisk Afdeling D på Odense Universitetshospital udtaler efterfølgende om LEGOLAND Hotel & Conference:

”Jeg kan kun sige én ting – sjældent har jeg oplevet så megen service og forandrings-villighed som hos LEGOLAND Hotel & Conference. Aldrig løb man panden mod en mur – og alt kunne lade sig gøre. Det var en sand fornøjelse og gjorde, at jeg som praktisk gris ikke bekymrede mig så meget. Jeg har fået rigtig mange mails bare med tak for konferencen. Det er jo ikke kun vores fortjeneste, men i den grad også faciliteterne og den fine service på LEGOLAND Hotel & Conference, der har bidraget til helhedsindtrykket hos deltagerne.”

DANESPO A/S
Danespo afholdte deres årlige fællessamling med 30 medarbejdere fra hele landet, samt fra Holland og Tyskland.
Stedet blev valgt ud fra det professionelle set-up som LEGOLAND Hotel & Conference´s eventmanager fremlagde og den samlede pakke med lækker forplejning, nationalklenodiet LEGOLAND og gode overnatningsmuligheder.

"Vi kom som en virksomhed sammensat af flere forskellige aldersgrupper og med flere forskellige arbejdsopgaver i hverdagen. Vi blev mødt af en engageret og klar eventmanager som, efter nøje research på virksomheden og med gode spørgsmål i opstarten, var bevidst om hvilke behov og ønsker vi havde for dagen. Med os hjem, fik vi nogle yderst tilfredse medarbejdere, der trods lidt usikkerhed i starten på hvad de kunne blive udsat for, havde en rigtig god dag. Dagen er efterfølgende også blevet rost af mange medarbejdere," skriver Jakob Madsen, Key Account Coordinator hos Danespo A/S


Generalforsamling med ledsager
Hvert andet år vælger foreningen ”International Transport Danmark” at holde en generalforsamling ud over det sædvanlige. Her inviterer de nemlig ledsagere med. Ønsket er, at alle får en oplevelse, der bryder med normen for en ordinær generalforsamling, og som giver ny inspiration til det daglige arbejde, samtidig med, at fællesskabet bliver styrket med sjove oplevelser - også for ledsagerne.

”LEGOLAND Hotel & Conference har optimale betingelser for afholdelse af en professionel generalforsamling. Vi blev ikke skuffede. Vi er hele vejen igennem blevet mødt af smilende og meget engagerede medarbejdere. Alle blev hurtigt tryllebundet af LEGOLAND Hotel & Conference og deres eventfolks smittende humør samt af deres evne til at få alle med. Hele arrangementet forløb perfekt,” siger Jo Madsen, funktionschef hos International Transport Danmark.


Leg og læring
Personalet på Tietgenskolen holder hvert år et møde, hvor de skal udvikle en plan for den kommende skolesæson. Udover at planlægge næste års skolesæson, skal der også laves nye lærerteams, som kræver et tæt samarbejde og eventuelle nye kollegaer skal indsluses.

”Vi skulle bygge et skib af LEGO® klodser. Vi var opdelt i 2 hold og vi blev alle som børn igen – ned på gulvet og bygning og leg med LEGO klodser gik i gang. Det var seriøst, men på den fede måde – på legemåden. Alt i alt havde vi en dejlig og aktiv dag, som blev afsluttet med en lækker middag i restauranten,” fortæller teamkoordinator Michael Fjeldsted fra Tietgenskolen.


Professionelt og i overensstemmelse med vores forventninger
CenSec (Center for sikkerhedsindustrien i Danmark) og FAD (Forsvars & Aerospaceindustrien i Danmark) afholdte årskonference på LEGOLAND Hotel & Conference med over 200 deltagere fra ind- og udland. Stedet var blevet valgt ud fra mange kriterier – herunder stedets tilgængelighed, størrelse, overnatningsmuligheder, faciliteter og professionelt niveau. 

”CenSec’s forventninger i forhold til afvikling af hele konferencen blev opfyldt til fulde – såvel konferenceforhold, overnatning, personale, middag og afvikling af denne var meget professionelt. Vi kan klart anbefale LEGOLAND Hotel & Conference til sådanne arrangementer”, Charlotte Dalqvist, Kommunikationsmedarbejder, Center for Sikkerhedsindustrien i Danmark

Mere information?
Kontakt os på tlf.: +45 7533 1244 eller på sales@LEGOLAND.dk for nærmere information samt priser og tilbud.