LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

FORESPØRG PÅ NÆSTE MØDE, EVENT ELLER KONFERENCE

Hvem er Bo og Ann?

Bos arbejde som mødedesigner, facilitator og forfatter, har ført ham til mere end 20 lande, hvor han samarbejder med mange internationale virksomheder og organisationer. Bo er en meget flittig skribent om emnerne mødedesign, ledelse og adfærds psykologi, og han har et særligt talent for at transformere komplekse emner og viden til letforståelige, brugbare og engagerende budskaber.

Ann er en prisbelønnet mødedesigner og facilitator. Ann arbejder med danske og internationale virksomheder og organisationer, som rådgiver, facillitator og designer af innovative og involverende møder. Ann var én af nøglepersonerne i skabelsen af VisitDenmarks stærke mødedesign projekt Meetovation, der på mange måder har været et foregangsprojekt og en inspirationskilde til udviklingen af begrebet mødedesign i både ind- og udland.

Bo og Ann modtog sammen i 2016 en ærespris ”Outstanding Achievement Award” til den årlige DEMA (Danish Event Meeting Award). Prisen blev begrundet med deres særlige fælles indsats til at inspirere og skabe videndeling om mødesign.

Hvem er Bo og Ann?