LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

FORESPØRG PÅ NÆSTE MØDE, EVENT ELLER KONFERENCE

The Flow Box

Hvad er flow?
Flow er en psykologisk tilstand, hvor du er fokuseret og fuldstændig opslugt af det, du foretager dig. Flow har en positiv virkning på dit velvære, din udvikling, læring, motivation og trivsel.

Hvordan kommer du i flow?
De bedste møder er dem, som var tiden værd. Dem, hvor vi glemmer tid og sted og giver alt, hvad vi har samtidig med, vi føler os godt tilpas. Det er her, du er i flow.

The Flow Box
I alle vores mødelokaler finder du blandt andet ”The Flow Box”, som indeholder LEGO® basis byggematerialer til en LEGO® SERIOUS PLAY® session til bl.a. opbygning af metaforer, kreative og fantasifulde historier, problemløsning mv. samt en vejledning med beskrivelse af trin til både facilitering og flowmåling. Dette er naturligvis ganske gratis til jeres rådighed, når I afholder møder hos os.
Kontakt os endelig for mere inspiration og sparring omkring jeres næste flowskabende arrangement.

Flowmåling i møder & konferencer
Vi har indgået et samarbejde med mødeeksperterne Ann Hansen og Bo Krüger. Resultatet er et helt unikt redskab ”The Flow Box”, der hjælper dig med at skabe flow hos dine deltagere og dermed bedre møder. Vi har kombineret det, vi ved, LEGO produktet kan, med Ann og Bos erfaringer og viden om flow-skabende møder.

For at gøre det nemt for jer at måle og evaluere, om jeres møder har været indsatsen værd, har vi udviklet et nyt evalueringsværktøj kaldet flowmålinger, som er en del af The Flow Box.

The Flow Box
The Flow Box
The Flow Box

Hvem er Ann og Bo?

Bo og Ann modtog sammen i 2016 en ærespris ”Outstanding Achievement Award” til den årlige DEMA (Danish Event Meeting Award). Prisen blev begrundet med deres særlige fælles indsats til at inspirere og skabe videndeling om mødedesign.

Læs mere om Ann og Bo

Hvem er Ann og Bo?

Se tidligere videoer i serien herunder: