LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Oplevelser tæt på

Billund har masser at byde på. Og det hele ligger tæt på.

Find oplevelser tæt på

Billund ligger tæt på det meste, og der er masser af spændende oplevelser i nærområdet. Så med LEGOLAND® Hotel & Conference som base er det nemt at komme af sted og hjem igen på næsten ingen tid.

LEGOLAND®
En af Danmarks mest populære forlystelsesparker har masser af aktiviteter for hele familien og ligger lige over for hotellet. Ved køb af vores konferencepakker har du naturligvis fri adgang i LEGOLAND parkens åbningstid.

Der er også mulighed for at lave helt specielle arrangementer for grupper. Læs mere.

Lalandia
Besøg det kæmpemæssige badeland Lalandia i Billund. Her kan du opleve det tropiske klima i Aquadome og de skønne arkader i feriecentret, hvor hyggelige butikker og børnevenlige restauranter venter.

GIVSKUD ZOO
I over 40 år har GIVSKUD ZOO formidlet viden og gode dyreoplevelser til de besøgende. Siden starten som udelukkende løvepark i 1969 er dyrebestanden blevet udvidet med mange nye arter, og i dag huses der ca. 50 forskellige dyrearter i parken.

Masser af events og guidede tours i LEGO® House
LEGO® House er et helt unikt oplevelseshus med oplevelseszoner, guidede tours og events. Hver dag byder LEGO House på masser af aktiviteter for både børn og voksne.
Her kan I se et bredt udvalg.

Læs mere om andre oplevelser tæt på lige her

Se video om Destination Billund herunder.