LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Meetovation møder LEGO® klodserne

Vores Business & Bricks mødeunivers tager udgangspunkt i Meetovation, der er et af Europas førende mødekoncepter.

Dansk mødedesign

I Danmark arbejder vi målrettet på at få mere ud af vores møder ved at bruge det danske møde designkoncept, Meetovation. Meetovation er en kreativ, engagerende og veldokumenteret tilgang til møder som skaber værdi og øger afkastet af din mødeinvestering.

Vi har underskrevet Meetovation Manifestet, hvor vi lover at gøre vores yderste og arbejde tæt sammen med dig for at få mest muligt ud af dit møde.

Hos LEGOLAND® Hotel & Conference anvender vi Meetovation tankerne, så vi kan hjælpe dig gennem hele mødeprocessen, tage medejerskab, dele viden og skræddersy dit møde - alt imens vi tænker ansvarligt.

Se video om Meetovation

Meetovation manifest

VI RÅDGIVER 360 GRADER RUNDT
Et møde skal skabe værdi på flere planer og nå ind under huden på den enkelte. Vi hjælper med at indfri mødets formål og - på et strategisk plan - skabe et møde, der er i tråd med dets kontekst.

VI TILBYDER MEDEJERSKAB
Vi sætter os ind i, hvad du ønsker med dit møde og lytter til dine behov. Når vi tilbyder medejerskab og rådgiver dig hele vejen, sikrer vi sammen et maksimalt udbytte af mødet. Vi har gåpåmod og tør udfordre din forventning. Det ligger i vores DNA.

VI SKABER VIDENDELING
Vi arbejder ud fra dokumenterede læringsprincipper og tror på værdien i videndeling på flere planer. Vores mødedesign hjælper dig med at facilitere interaktion på mødet - og skabe ændret adfærd hos deltagerne.

VI SKRÆDDERSYR MØDET
Enkelthed, funktionalitet og høj kvalitet. Tre værdier, du støder på i vores mødedesign såvel som i dansk design. Med dem in mente vælger vi bl.a. omgivelser, teknologi og gastronomi, der matcher dit møde og
stimulerer sanserne. Sammen skaber vi et læringsmiljø, der styrker deltagerinvolveringen.

VI TAGER ANSVAR
Vi stræber altid efter at gøre det bedre i dag, end vi gjorde i går. Danmark har en bæredygtig mentalitet på mange områder, og det er vores mødedesign en naturlig forlængelse af.