LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Events

Tænk ud af boksen. Og gør det udenfor.

Find ekstra inspiration med vores eventpakker

Alternative rammer skaber ofte alternative idéer. Derfor kan det være en god idé at tænke lidt ud af boksen næste gang, du skal lave et arrangement med dine medarbejdere.

Vi tilbyder dig gennemførte arrangementer, som giver dine medarbejdere en helt speciel oplevelse, de ikke finder hos andre end os. Vi sørger for at sammensætte en event, som passer til lige netop din virksomhed. Det gør vi ved at være grundige i vores forberedelser, så vi sørger altid for at spørge mest muligt ind i forhold til fx virksomhedstype, medarbejdernes kompetencer og alder.

Du kan få en færdig eventpakke hos os, men pakkerne er aldrig mere færdige, end at vi kan tilpasse dem efter den enkelte virksomhed.

LEGOLAND® 5-KAMP
Vores 5-kamp er fem sjove konkurrencer i og omkring aktiviteterne i parken. Her handler det bl.a. om at kombinere tankekraft, tænke kreativt og være hurtig på aftrækkeren, men mest af alt handler det om at have det sjovt sammen. Og helt ærligt, hvem har ikke haft lyst til at prøve Trafikskolen igen som voksen?

Gå helt i dybden i Atlantis
Undervands-universet Atlantis by SEA LIFE i LEGOLAND er en helt særlig måde at holde møde på. I kan holde en del af konferencen her, mens I ser på ubåde, skibsvrag, søheste og hajer, når I holder pause fra mødet eller spiser en eksklusiv middag i unikke omgivelser.

Læs mere om vores firmaevents i inspirationskataloget eller kontakt salgs- og event afdelingen på tlf.: +45 7533 1244 eller på mail: sales@LEGOLAND.dk for nærmere information samt priser og tilbud.