LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Business & bricks

Leg, lyt og lær. Det hele behøver ikke være så firkantet.

Business & Bricks

Leg, lyt og lær. Det hele behøver ikke være så firkantet.

Man kan godt kalde det LEGO® leg for voksne, for det er både sjovt og konstruktivt

Det kan godt være, vi har klodser på hjernen i vores mødeunivers Business & Bricks. Til gengæld tænker vi hos LEGOLAND® Hotel & Conference fuldstændig ud af boksen i forbindelse med dit møde, konference eller eventuelt tilhørende firmaevent.

Business & Bricks tager udgangspunkt i de 5 elementer:

Aktiv involvering
Involver deltagerne. Et godt møde er et møde, hvor deltagerne deltager aktivt og bliver engagerede i stedet for blot at lytte. Resultatet er bedre læring og forståelse samt bedre resultater i det lange løb.

Ansvarlig tankegang
Lad et ansvarsfuldt tankesæt være en naturlig del af mødet. Tænk bæredygtigt, brug fysiske øvelser og spis sundt. Det gør ikke blot deltagerne mere ansvarsfulde, men sender et positivt budskab og stimulerer energiniveauet.

Lokal Inspiration
Inddrag f.eks. lokale forlystelser, museer eller natur i mødet og giv deltagerne en unik oplevelse, som de kan tage med sig både professionelt og personligt. Hos os bruger vi aktivt LEGOLAND®, som kan give mødet nye, alternative indgangsvinkler.

Kreativt setup
Brug de fysiske omgivelser på en ny måde. Det vil motivere deltagerne. Arbejd i inspirerende interiører og stimuler deltagerne gennem lys og dufte. Alt er muligt, så længe de fysiske rammer genererer energi, koncentration og kreativitet.

Return on Investment
ROI er er en af hjørnestenene i Meetovation konceptet. Et møde har kun værdi, hvis deltagerne rent faktisk får brugbar viden med hjem fra et møde. Vi kan hjælpe med at måle ROI før, under og efter mødet.

Prøv vores events
Ved hjælp af LEGO® klodsen fokuserer de forskellige events på gensidig forståelse gennem kommunikationsøvelser. Vi inddrager visioner og værdier og afdækker, hvor udfordringerne i virksomheden er. På den måde skaber vi sammen forståelse for din virksomheds værdier og visioner og gør det hele lidt mere håndgribeligt.

Vælg mellem de nedenstående events eller lad os hjælpe med at sammensætte dem alt efter din virksomheds og dine medarbejderes behov:

Brobygger
Skab en forbindelse mellem medarbejdere og værdier. I skal bygge i små dele, og få det hele til at hænge sammen. Det handler om samarbejde, om at sætte ord på, om enighed samt om at tage en beslutning under tidspres.

Tænk større 
Sammen skal I bygge en LEGO figur på 1 meter ud fra en minimodel, helt uden byggevejledning! Én person fra gruppen skal ud fra minimodellen beskrive for resten af gruppen, hvordan den store model skal bygges. Og dét kræver både teamwork og gode kommunikations- og formidlingsevner. Lærerig, udfordrende og underholdende teambuilding, hvor I lærer hinandens stærke og svage sider at kende.

Mellemlederen
Hvordan får man bedst formidlet informationen videre, når man ikke selv har kontakten til slutmodtageren? I hverdagen kan kommunikation via flere led skabe misforståelser, derfor bliver I udfordret ved at bygge en LEGO figur, hvor instruktionerne går fra formidler, gennem mellemmand til den der skal bygge. Ender I – som slutmodtagere – med samme model som står på lederens bord?

Kontakt os på tlf.: +45 7533 1244 eller på sales@LEGOLAND.dk for nærmere information samt priser.

Download vores inspirationskatalog