LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Teambuilding og workshops

Nye værktøjer til dine medarbejdere.

Teambuilding og workshops

Nye værktøjer til dine medarbejdere.

Vi er mere end blot mødelokaler og kagebuffet

Med LEGOLAND® Hotel & Conference får du mulighed for at være sammen med dine medarbejdere på nye måder og får adgang til alternative teknikker, som styrker din organisation. Vi tilbyder både forskellige konstruktive mødeteknikker, konkrete management-værktøjer som LEGO® SERIOUS PLAY® samt teambuilding-aktiviteter, som kan implementeres i din virksomheds hverdag.

Når Meetovation møder LEGO® klodserne
Vores Business & Bricks mødeunivers tager udgangspunkt i Meetovation, der er et af Europas førende mødekoncepter. Her arbejder vi med involvering af mødedeltagere, bæredygtige tanker, lokal inspiration, mødets fysiske rammer samt selve mødets ROI. Vores facilitatorer er naturligvis uddannede meetovators, så vi har hånd om dit møde fra start til slut.

Læs mere om vores firmaevents i inspirationskataloget eller kontakt salgs- og event afdelingen på tlf.: +45 7533 1244 eller på mail: sales@LEGOLAND.dk for nærmere information samt priser og tilbud.