LEGOLAND.dk bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Mødelokaler og auditorium

Få det som du vil. Vi indretter os efter dig.

Mødelokaler og auditorium

Få det som du vil. Vi indretter os efter dig.

Stor eller lille – størrelsen er irrelevant

Vi har 25 fleksible konference- og gruppelokaler i forskellig størrelse og udformning. Faciliteterne er yderst fleksible og kan omdannes til at være i overensstemmelse med konferencens eventuelle tema og dermed skabe en rød tråd for hele eventen.

Fleksible rammer
Da lokalerne hurtigt kan omdannes, er det også optimalt til at holde en konference, hvor der arbejdes med mange temaer og på tværs af grupper. Samtidig er det nemt for deltagere at bryde ud i mindre grupper i fællesarealerne, hvor der er gode faciliteter til at holde mindre møder eller lave gruppeøvelser.

Konferencefaciliteterne indbefatter også to auditorier med plads til hhv. 300 og 54 personer. Det store auditorium er med sin gode akustik, arkitektur og A/V-system perfekt til foredrag og åbne spørgerunder.

Klik her og se vores 3D-oversigt af alle faciliteter og værelser, eller se oversigtsplanen og få hurtigt overblik over vores mødelokaler.